Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
38.8MB

Interaktivni STE(A)MI programi

Kroz ovu prezentaciju približit ćemo vam programe koje STEMI platforma nudi. Imat ćete priliku detaljnije se upoznati s programima Robotike, Umjetne inteligencije i Interneta stvari. Naši programi posebni su po tome što se pri izradi materijala konzultiramo sa stručnjacima iz raznih industrija koji nastoje što točnije dočarati učenicima sliku stvarnog svijeta unutar industrija koje ih zanimaju. Moći ćete saznati kako zajedno s učenicima rješavamo probleme koji muče lokalnu zajednicu, ali ih i savjetujemo u popravljanju grešaka u zadacima koje na nastavi rješavaju. Saznat ćete zašto su nastavnici toliko oduševljeni našom podrškom i programima.

Tonka Delić
STEMI d.o.o

Po zvanju magistra pedagogije i magistra edukacije povijesti. Svestrani društvenjak sa šarenom paletom radnog iskustva. Dobro potkovana u metodološkim okvirima u nastavi, kao i u radu s ljudima, a zna i nešto povijesti!

Vedran Vedriš
STEMI d.o.o

Završio je Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu te je po zvanju Magistar edukacije fizike i informatike. Radio je kao nastavnik fizike u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji punih osam godina (2013-2021). Budući da uživa kombinirati STEM predmete s ostalim predmetima, 2021. godine zaposlio se na sadašnjoj poziciji gdje kreira STEAM programe.

Potrebno predznanje:

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC