Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
9.2MB

Razbijanje mitova o učenju i poučavanju

Na ovom predavanju bavit ćemo se nekima od najčešćih pretpostavki o učenju i poučavanju pokušavajući otkriti što su zablude, a što istine. Zajedno ćemo ramišljati o razbijanju raznih mitova, primjerice ugrožava li tehnologija učitelje ili učenje, ubijaju li škole zaista kreativnost, jesu li učenici manje motivirani kad nemaju učitelja i je li čovjek uistinu biće koje uči. Odgovorima na ova i druga česta pitanja pokušat ćemo saznati što možemo napraviti da uistinu postanemo društvo koje uči.

Matilda Bulić
Školska knjiga d. d.

Matilda Bulić svoj je profesionalni put započela kao učiteljica hrvatskog jezika u osnovnoj školi, a sada već 15. godinu radi u nakladništvu na vodećim pozicijama s kratkim odmakom na poslovima poslovnog konzultanta u području javnog nastupa i prodajne komunikacije. Sudjelovala je na međunarodnim konferencijama o mogućnostima poboljšanja uvjeta obrazovanja u europskim zemljama i na mnogim seminarima i edukacijskim radionicama s područja komunikologije, prezentacijskih vještina, tehnologije u obrazovanju te psihologije i menadžmenta u nakladništvu i obrazovanju. Održala je više od 2000 predavanja na školskim, županijskim i državnim razinama. Autorica je tečajeva iz područja komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Predsjednica je Programskog vijeća Akademije znanja, prvog certificiranog programa stručnog usavršavanja za učitelje, nastavnike i ravnatelje.

Potrebno predznanje:

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC