Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »

CARNET ID - HUSO 2.0 sustav nove generacije

Slijedom napretka tehnologije s jedne strane, te promjena u zahtjevima od strane korisnika i aplikacija s druge, a temeljem revizije postojećeg sustava HUSO i povezanih usluga, kroz projekt e-Škole cilj bio je uspostaviti novu uslugu CARNET id za dodjeljivanje i upravljanje infrastrukturnim resursima ustanova i korisnika.

CARNET id objedinjuje funkcionalnosti dosadašnjih komponenti i omogućuje jednostavniju administraciju i održavanje sustava, i otvara mogućnost efikasnijeg proširenja sustava s dodatnim uslugama za korisnike.

CARNET id se sastoji od više informacijskih podsustava koji zajedno čine integralnu cjelinu, od kojih su glavne:

Središnja administratorska aplikacija za upravljanje CARNET id podsustavima Upravljani sustav elektroničke pošte korisnika Sustav za upravljanje sadržajem mrežnih stranica škola (WordPress)

CARNET id namijenjen CARNET-ovim ustanovama članicama iz sustava osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovnog sustava Republike Hrvatske.

Na prezentaciji će biti predstavljene glavne komponente sustava i demonstriran rad za korisnike, u suradnji sa izvođačem sustava, Sveučilištem u Mostaru.

Darko Parić
CARNET
Croatia

Ivana Fastić-Pajk
CARNET
Croatia

Iva Jug
CARNET
Croatia

Boris Brdarić
CARNET
Croatia

Tomislav Volarić
Sveučilište u Mostaru
Bosnia and Herzegovina

Daniel Vasić
Sveučilište u Mostaru
Bosnia and Herzegovina

Hrvoje Ljubić
Sveučilište u Mostaru
Bosnia and Herzegovina

Robert Rozić
Sveučilište u Mostaru
Bosnia and Herzegovina

Potrebno predznanje:

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC