Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
ppt
31.8MB

Wifi6E – kako je Wifi postao zamjena za žicu

Razvojem tehnologije bežične pristupne mreže prerasle su fazu tehnologije koju je „zgodno“ imati uz klasičan žični pristup do primarnog pristupnog medija današnjice. Svim današnjim mobilnim telefonima i tablet uređajima to je primarna tehnologija pristupa ali i nove generacije prijenosnih računala više nemaju klasični „RJ45“ konektor već se oslanjaju na bežičnu mrežu. Predavanje “Wifi6E – kako je Wifi postao zamjena za žicu” dati će uvid u trenutno stanje Wifi standarda, objasniti koje su tehničke mogućnosti bežičnih mreža zadnje generacije te raspraviti preporuke u implementaciji kako bi se izbjegle najčešće greške kod zamjene starijih generacija bežičnih mreža.

Vedran Hafner
Cisco Systems, Inc.

Vedran Hafner vodi timove Cisco sistem inženjera u Hrvatskoj, Sloveniji i Slovačkoj. Vedran se pridružio Cisco timu prije 17 godina i radio je godinama kao sistem inženjer pokrivajući kroz to razdoblje većinu mrežnih tehnologija. Jedan je od ključnih članova tima zaduženih za implementaciju inovativnih Cisco rješenja u javnom i privatnom sektoru Republike Hrvatske. Njegovo područje znanja proteže se od pristupnih mreža do podatkovnih centara, sigurnosti i kolaboracijskih tehnologija.

Potrebno predznanje: Osnovno poznavanje koncepta bežične mreže.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC