Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
1.2MB

SIGMA i poslovanje ustanova

Kroz ovo interaktivno izlaganje prikazat će se neke od stavki digitalizacije procesa u školama koje su dostupne kroz sustav SIGMA. Na kraju izlaganja sudionici će biti u mogućnosti postavljati pitanja.

Karla Lojen
Hrvatska akademska i istraživačka mreža
Croatia

Karla Lojen zaposlena je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET u službi "Centri potpore". Posjeduje višegodišnje iskustvo rada s korisnicima u sustavu obrazovanja. Sudjeluje u aktivnostima vezanima uz drugu fazu programa e-Škole. Posjeduje radno iskustvo kao podrška korisnicima na projektu, u obliku podrške obrazovnom sustavu, ali i kao terenska podrška.

Marko Lovrić
InfoDom d.o.o.

Marko Lovrić je diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije. U tvrtki InfoDom d.o.o. zaposlen je na poziciji vodećeg konzultanta za poslovna rješenja gdje sudjeluje na inozemnim i tuzemnim projektima implementacije i održavanja svjetskih ERP sustava kao što su Oracle EBS te ODOO Open source rješenje. Svoje višegodišnje iskustvo stekao je radeći na brojnim većim projektima u ulozi konzultanta i arhitekta rješenja, te poglavito stekao iskustvo u poslovnim procesima i poslovanju iz područja financija, logistike, te upravljanja projektima. Od značajnih projekata implementacije poslovnih rješenja izdvajaju se projekti u tvrtkama Elektroprivreda Crne Gore, Crnogorski elektrodistributivni sistem, Odašiljači i veze, Dalekovod, SIJ-Slovenska industrija jekla i druge. Veliko znanje prikupio je na brojnim implementacijama softvera za provođenje revizije i kontrolinga u većim bankama (Privredna banka Zagreb, Zagrebačka banka, Podravska banka, Hrvatska narodna banka, Centralna banka BiH…), Poreznoj upravi RH, revizorskim kućama i državnim uredima za reviziju u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Također, nekoliko godina obnašao je poslove direktora za financije i kontroling u tvrtki Infodom d.o.o. U ulozi voditelja i vodećeg konzultanta sudjelovao je na projektu lokalizacije i prilagodbe svjetskog rješenja za potrebe unaprjeđenja poslovanja školskih ustanova u okviru projekta ''e-škole: uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola'', gdje trenutno aktivno sudjeluje na projektu.

Potrebno predznanje:

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC