Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
45.3MB

Asistivna tehnologija u obrazovanju - projekt ATTEND

Održat će se kratka opća prezentacija projekta “Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju - ATTEND“ za osobe koje se prvi put susreću s projektom, ali će se i dati pregled do sada ostvarenih rezultata projekta svim prisutnima. Korisnici iz ustanova sudionika projekta imat će priliku podijeliti svoje dojmove o projektu. Nositelj projekta ATTEND je CARNET, a izvodi se s projektnim partnerima Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom i Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te Gradom Reykjavikom. Projektom će 34 uključene ustanove biti opremljene asistivnom tehnologijom, te će odgojno-obrazovni djelatnici biti educirani za korištenje te tehnologije. Projekt će trajati 3 godine, a većim dijelom se financira iz Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora.

Renata Šimunko
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Renata Šimunko je diplomirala Lingvistiku i Informatologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Djelatnica je CARNET-ovog Odjela za podršku obrazovanju gdje od 2002. godine sudjeluje u brojnim projektima i aktivnostima. Voditeljica je Edutorij tima, uredništva Portala škole.hr i projekta “Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju - ATTEND“ financiranog iz financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora, kojim se ustanove sudionici opremaju asistivnom tehnologijom.

Filip Kanižaj
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Filip Kanižaj, mag. soc i mag. ethnol., zaposlen je u CARNET-ovom Uredu za pripremu I provedbu EU projekata gdje je stekao iskustvo u praćenju provedbe projekata financiranih kroz ESIF te u radu na projektnim prijavama za projekte financirane kroz ESIF. Dio je tima za upravljanje kvalitetom na projektu koji je osmislio "Sustav za upravljanje kvalitetom" te radi na koordinaciji projekta ATTEND prilikom praćenja provedbe projektnih aktivnosti u svrhu kvalitetne suradnje s nadzornim tijelima.

Potrebno predznanje: Nije potrebno predznanje.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC