Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
36.9MB

e-Škole - status provedbe projekta

Još nas manje od godine dana dijeli do završetka druge faze projekta e-Škole. Predstavljamo vam trenutni status provedbe projekta kao i aktivnosti koje slijede u narednom razdoblju. Tijekom provedbe smo se susreli s brojnim vanjskim i nepredviđenim izazovima s kojima smo se uspješno izborili i koji su nas naučili da budemo bolji i fleksibilniji. Između ostalog, produžili smo projekt za dodatnih devet mjeseci. Uz snažnu podršku naših korisnika i projektnih partnera aktivnosti se i dalje uspješno odvijaju i projektni rezultati se ostvaruju. Predstavit ćemo vam gdje smo sada, što smo naučili i što nas sve zajedno još čeka do kraja provedbe ovog, za sve nas, važnog projekta.

Goran Škvarč
CARNET
Croatia

Goran Škvarč zaposlen je u CARNET-u kao savjetnik ravnatelja za suradnju s javnom upravom i zamjenik je voditelja projekta e-Škole. U 18 godina prošao je poslove od stručnog suradnika, voditelja posebnih programa i projekata, voditelja poslovnih komunikacija, koordinatora međunarodne suradnje i pomoćnika ravnatelja za podršku obrazovanju. Sudjeluje u radu CARNET-ove konferencije za korisnike od 2004. godine te je s vremenom prošao sve poslove, od tajnika konferencije, voditelja Organizacijskog odbora, člana Programskog odbora i četiri puta predsjednika Programskog odbora. Sudjelovao je u gotovo svim komunikacijskim projektima CARNET-a unatrag 18 godina, a brojne od njih je i vodio.

Potrebno predznanje: Moraju znati Hr jezik.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC