Skip to main content
CUC2022: Otvaranje u zatvorenom svijetu - postdigitalna znanost i obrazovanje / CUC2022: Opening up in a closed world - postdigital science and education

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
3.2MB

Podrška u stvaranju digitalno zrelih škola

Mobilni timovi su regionalno distribuirani tim stručnjaka koji pruža tehničku podršku korisnicima na terenu. Tim je oformljen u sklopu 2. faze programa e-Škole, uzimajući u obzir povratne informacije od korisnika iz pilot faze Projekta. Glavna djelatnost kojom se mobilni timovi trenutno bave su proaktivni posjeti školama uključenim u program e-Škole. Uz proaktivnu, obavljaju i reaktivnu podršku korisnicima te pomažu u provedbi velikog dijela projektnih aktivnosti koje se odnose na krajnje korisnike.

Sadržaj prezentacije: predstavljanje Mobilnih timova (opis, uloga, djelatnost), oblici podrške u projektu (STP web), predstavljanje zanimljivih podataka iz upitnika provedenog na svim školama koje sudjeluju u Projektu

Doroteja Mandarić
CARNET
Croatia

Doroteja Mandarić zaposlena je u CARNET-u na mjestu voditeljice Mobilnih timova. Od osnivanja Mobilnih timova, dio je CARNET Mobilnog tima u Zagrebu te radi na aktivnostima vezanim za program e-Škole. Osim iskustva u tehničkoj podršci i podršci projektu, održala je niz webinara i radionica za djelatnike osnovnih i srednjih škola.

Žaklina Šupica
CARNET
Croatia

Žaklina Šupica član je CARNET-a i mobilnih timova više od 3 godine dajući podršku školama kroz projekt e-Škole. Karijera joj je oduvijek bila vezana uz projekte digitalizacije procesa raznih privatnih i državnih institucija. Diplomirala je informatiku i pedagogiju u Rijeci te je stupanj magistra znanosti iz područja korporativnog upravljanja informacijama stekla u UK.

Matea Turčić
CARNET
Croatia

Matea Turčić završila je preddiplomski studij na Fakultetu organizacije i informatike. Zaposlena je kao članica zagrebačkog mobilnog tima u CARNET-u, a dio je tima od početka osnivanja istog. Posjeduje iskustvo u podršci obrazovnom sustavu, podršci korisnicima na projektu te terenskoj podršci, a osim toga sudjelovala je u nizu aktivnosti koje provode mobilni timovi, poput kreiranja weba za stručnjake za tehničku podršku, održavanju predavanja za djelatnike škola itd.

Dominik Bilušković
CARNET
Croatia

Dominik Bilušković član je CARNET-ovih Mobilnih timova preko 2 godine. Zadužen je za regiju Istok, koja obuhvaća Vukovarsko-srijemsku, Osječko-baranjsku, Požeško-slavonsku i Brodsko-posavsku županiju. Redovno sudjeluje u svim aktivnostima vezanim za provedbu II. faze programa e-Škole, što uključuje posjete školama, izradu izvještaja i redovnu komunikaciju s korisnicima.

Potrebno predznanje: Nije potrebno

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2021 Zakon Group LLC